Tuinrenovatie

Nieuw leven in uw verouderde tuin

Complete tuinrenovatie Limburg

Vakkundig uw tuin vernieuwen en aanpassen aan uw huidige wensen. Wanneer de oude bomen, fruitbomen, struiken en planten te hoog gegroeid of overgroeid uitzien, kunt u ze maar één keer goed afzagen en snoeien. Als het groen met een perfecte snit opgeknapt word, kunt u weer vele jaren van uw bomen en struikgewas genieten.

Trakteer uw tuin op een nieuwe, frisse uitstraling! Tuinen worden ook ouder en er zijn tal van redenen om uw eigen tuin na een paar jaar te laten renoveren. Bomen en struiken zijn flink gegroeid en zorgen nu voor schaduw in de tuin. Of de eisen zijn veranderd, de tuin moet bijvoorbeeld na de kindertijd worden aangepast aan de eigen behoeften.

In tegenstelling tot nieuwe beplanting vraagt ​​de renovatie van een bestaande tuin bijzondere aandacht. De bestaande constructies, zoals individuele grote bomen of gekoesterde meerjarige perken, of te behouden constructieve elementen moeten met zorg worden behouden of aangepast. Of het nu modern of klassiek is, wij nemen uw tuin onder de loep en ontwikkelen samen met u een nieuw concept aan de de hand van uw ideeën.

Met het juiste planningsconcept kunnen zelfs oudere tuinen worden omgevormd tot volledig nieuwe tuin soorten.

Van modern tot klassiek 18de eeuws, Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen realiseert elke tuintrend en is uw partner voor een succesvolle tuinrenovatie.

Impressie