Tuinadvies

Expertise en advies in groenvormgeving

Advies in ontwerp, beplanting en meer

De tuin is een plek waar privacy and rust samenkomen, een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven. Een vervallen achtertuin of moeilijk te onderhouden tuin vernieuwen is geen makkelijke opgave. Het samenstellen van bijpassende materialen en beplanting kan een tijdrovende klus zijn. Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen heeft meer dan 25 jaar ervaring in praktische oplossingen en creatieve ontwerpen.

Met ons tuinadvies ontzorgen wij u van de moeilijke uitdaging in het begrijpen van diverse materialen voor muren, paden en pleinen, de behoeften en eisen van planten, maar ook substraten, meststoffen en gewasbescherming. Bovendien beschikken wij over een netwerk voor goedkope toeleveringsbronnen voor hoogwaardige producten.

Zoekt u hulp bij vragen over uw groen, modernisering of herinrichting van uw tuin, bedrijfsterrein of landschap? Van het opnieuw vormgeven van uw bestaande achtertuin, het creëren van het ultieme visitekaartje voor uw gasten of klanten, een oase van rust voor uw medewerkers tot het starten met een schone lei, De Ginkgo Groen gaat uitdagende of ingewikkelde projecten niet uit de weg. We zijn verheugd om uw buitendromen om te zetten in realiteit! Plan een afspraak voor een consult.
Beplanting, tuin en landschap advies

Beplantingsadvies voor bedrijf en landschap

Met een rijke variëteit aan planten is het tegenwoordig lastig om een uniek beplantingsconcept te realiseren. Bovendien wilt u met uw bedrijf een uniek visitekaartje achterlaten, dat is niet alleen goed voor uw bedrijfsvertegenwoordiging, maar ook voor de mentale gezondheid van uw werknemers. Daarnaast hebben  groen eigenaren steeds meer speciale wensen en eisen, Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen heeft de kennis en ervaring om uw wensen en eisen te realiseren.

Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden van landschapsinvulling en tuinbeplanting.

Ontdek nieuwe mogelijkheden