Tuinadvies

Expertise en advies in groenvormgeving

Advies in ontwerp, beplanting en meer

De tuin is een plek waar privacy en rust samenkomen, een belangrijk`onderdeel van het dagelijkse leven. Een vervallen achtertuin of moeilijk te onderhouden tuin vernieuwen is geen makkelijke opgave. Het samenstellen van bijpassende materialen en beplanting kan een tijdrovende klus zijn. Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen heeft meer dan 25 jaar ervaring in praktische oplossingen en creatieve ontwerpen.

Met ons tuinadvies ontzorgen wij je van deze moeilijke uitdaging. Welke materialen voor muren, paden en pleinen, de eigenschappen en eisen van planten, maar ook welke substraten, meststoffen en gewasbescherming gebruikt kunnen worden. Bovendien hebben wij een netwerk voor relatief goedkope toeleveringsbronnen voor hoogwaardige producten.

Zoekt je hulp bij vragen over jouw groen, modernisering of herinrichting van je tuin, bedrijfsterrein of landschap? Van het opnieuw vormgeven van de bestaande achtertuin, het creëren van het ultieme
visitekaartje voor jullie gasten of klanten, een oase van rust voor je
medewerkers tot het starten met een schone lei? De Ginkgo Groen gaat uitdagende of ingewikkelde projecten niet uit de weg. We zijn blij om jouw buitendromen om te zetten in realiteit! 
 Plan een afspraak voor het eerste contact.

Beplanting, tuin en landschap advies

Beplantingsadvies voor bedrijf en landschap

Met een rijke variëteit aan planten is het tegenwoordig lastig om een uniek beplantingsconcept te realiseren. Naast onze adressen waar we mooi plantmateriaal kunnen kopen, kweken we ook zelf een assortiment wat niet standaard gemakkelijk te koop is en dus zeker uniek genoemd mag worden. Bovendien wil je met jouw bedrijf een uniek visitekaartje achterlaten, dat is niet alleen goed voor je bedrijfsvertegenwoordiging, maar ook voor de mentale gezondheid van de werknemers. Daarnaast hebben  groen eigenaren steeds meer speciale wensen en eisen, Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen heeft de kennis en ervaring om juist die wensen en eisen te realiseren.

Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden van landschapsinvulling en tuinbeplanting.

Ontdek nieuwe mogelijkheden