Anemone Wild Swan

Anemone Wild Swan
Anemone Wild Swan

Deze anemoon was meteen populair overal waar hij werd geïntroduceerd, en we weten zeker dat jij hem ook geweldig zult vinden. In tegenstelling tot de typische Japanse hybriden die alleen in de herfst bloeien, bloeit deze Anemone rupicola-hybride van de late lente tot de vorst met continue vruchtbare bloei. Enorme witte bloemen zullen je verrassen met hun lila-blauwe banden op de achterkant. Deze banden zullen een belangrijk kenmerk zijn, aangezien de bloemen ’s nachts sluiten.

Plantadvies of planten bestellen voor in uw tuin?

Neem contact op
Anemone Wild Swan
Anemone Wild Swan

Planten kopen?

Bijzondere planten kopen en afhalen met persoonlijk beplantingsadvies

Laten beplanten?

Stel uw wenslijst samen en maak een afspraak voor een persoonlijk tuinplan

Toelichting

De Wild Swan werd door Elizabeth MacGregor uit Schotland geselecteerd uit een verschillende anemonen, ze was een plantenliefhebber en eigenaar van Elizabeth MacGregor Nursery. Ze selecteerde Anemone Wild Swan vanwege haar kracht en lange bloei.

Japanse anenomes, een nietje voor de late zomer- en herfstborders, zijn sierlijke planten met prachtige, satijnachtige bloemen gedragen op hoge stelen boven een bosje korter basaal gebladerte. Als je ze ziet wuiven in de wind, krijg je een gevoel van rust en vrede in de tuin. Omdat ze in het voorjaar wat laat opkomen, vormen ze een ideale dekking voor het afstervende blad van voorjaarsbollen.

Andere planten