Over ons

Waar een klein team, groots in is.

Hoveniersbedrijf
De Ginkgo Groen

De Ginkgo Groen is een hoveniersbedrijf wat ontstaan is door een opsplitsing van De Ginkgo. Voorheen gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van complete tuinen. Na een opsplitsing zijn wij verder gegaan als Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen. Wij specialiseerden ons voornamelijk in, renovatie en beplantingsplannen/realisatie voor de wat grotere tuinen. Dit kan variëren van landschappelijke tot strakke moderne tuinen.

Wij gaan graag met je in overleg om de wensen en mogelijkheden te bespreken en deze uit te werken in een jouw droomtuin. Aan de hand van een portfolio, info en foto’s van gerealiseerde projecten, maken we een schets van de gewenste tuin met daar in de beplanting. De Ginkgo Groen is met meer dan 25 jaar ervaring
een begrip in Zuid Limburg, die zorgt voor een prettige, tijdloze, ieder seizoen interessante tuin.

Wij bieden een breed scala van opvallende, niet alledaagse vaste planten en grassen waarvan een groot gedeelte in eigen beheer gekweekt wordt. De combinatie van deze plantensoorten maken je tuin tot een levendige, steeds per seizoen wisselende sfeerbrenger.

Het merendeel van onze projecten worden opgeleverd met daarna een onderhoudscontract. Een op maat gemaakt contract voor het juist onderhouden van je tuin het hele jaar door. Tegen een vast maandbedrag wordt je tuin op de juiste momenten het hele jaar door verzorgd. Dus geen extra voorrijkosten, gereedschaps gebruikskosten etc. Alles voor een All In prijs per maand. Buiten
natuurlijk de mogelijke extra wensen die door de tijd kunnen ontstaan.

 

 

Wie is Roland? Als hij geen buitenruimtes ontwerpt, aanlegt, renoveert of onderhoud, is hij bezig met zijn passie voor alles dat groeit.

Meer over Roland: Na 15 jaar als partner in een familiebedrijf voor tuinaanleg en landschapsontwerp, realiseerde Roland zich dat zijn klanten behoefte hadden aan een allround hoveniersbedrijf met de focus op het hele jaar door de tuin of het landschap mooi houden. Door zijn passie voor natuurlijke schoonheid en oog voor tijdloze ontwerpen te combineren met uitvoerige kennis over tuin, plant en groei, is Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen ontstaan.

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft hij het tot zijn persoonlijke missie gemaakt om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, niet alleen met respect, warmte en een glimlach; maar met zijn professionele expertise, kennis en gedrevenheid om het buitenleven van elke klant op de een of andere manier te verbeteren.

Wie is Erik? Allround hovenier in dienst.

Wie is Angelo? Allround hovenier in dienst.

Vorige slide
Volgende slide

Oog voor groen

Onze kernwaarden zijn verankert in ieder tuin en groenomgeving project dat we realiseren en onderhouden.