Over ons

Excellentie in tuin ontwerp, renovatie en onderhoud

Hoveniersbedrijf
De Ginkgo Groen

Met meer dan 25 jaar excellente ervaring op het gebied van ontwerp, renovatie en onderhoud, is Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen gepassioneerd in landschap en tuin projecten met als streven uw buitengeluk!

Door samen te werken met onze klanten, is Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen in staat om uw wensen te vertalen in een op maat gemaakt tuin of landschapsontwerp met onze kenmerkende focus op design, ruimtelijke efficiëntie en het gebruik van tijdloze materialen zoals metaal, hout en steen. Vanuit dit gepersonaliseerde tuinplan zullen we uw eigendom vol vertrouwen omtoveren tot de ruimte waar u en uw gezin altijd van hebben gedroomd.

Hoogopgeleide en nauwgezette aanleg, renovatie, vakmanschap en onderhoud is onze full service belofte zodat u telkens weer opnieuw verliefd zult worden op uw eigendom.

Wie is Roland? Als hij geen buitenruimtes ontwerpt, aanlegt, renoveert of onderhoud, is hij bezig met zijn passie voor alles dat groeit.

Meer over Roland: Na 15 jaar als partner in een familiebedrijf voor tuinaanleg en landschapsontwerp, realiseerde Roland zich dat zijn klanten behoefte hadden aan een allround hoveniersbedrijf met de focus op het hele jaar door de tuin of het landschap mooi houden. Door zijn passie voor natuurlijke schoonheid en oog voor tijdloze ontwerpen te combineren met uitvoerige kennis over tuin, plant en groei, is Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen ontstaan.

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft hij het tot zijn persoonlijke missie gemaakt om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, niet alleen met respect, warmte en een glimlach; maar met zijn professionele expertise, kennis en gedrevenheid om het buitenleven van elke klant op de een of andere manier te verbeteren.

Wie is Erik? Allround hovenier in dienst.

Wie is Angelo? Allround hovenier in dienst.

Previous slide
Next slide

Oog voor groen

Onze kernwaarden zijn verankert in ieder tuin en groenomgeving project dat we realiseren en onderhouden.