Eigen planten kwekerij

Passie voor plantenteelt. Van siergrassen, vaste tuinplanten tot bamboes.

Teelt van planten op land en in kas

Al sinds 2010 is Roland Otten een bevlogen teler van vaste tuinplanten, siergrassen en bamboe planten. De interesse begon al in zijn kinderjaren daar vaderlief een enorme plantenliefhebber en kenner is. Als kind ging hij al met vader naar plantenbeurzen om zelf gekweekte planten te verkopen.

Roland startte met zijn eigen planten kwekerij, "kwekerijtje spelen” zoals dat gekscherend door zijn personeel werd genoemd. Dat kwekerijtje spelen was uit pure passie, idealisme en overtuiging dat hij op een verantwoorde wijze allerlei soorten planten ging verzamelen. Voor verdere kleinschalige kweek in potten en volle grond. Hoofdzakelijk voor eigen gebruik bij aanplantklussen met als doel sterke planten die goed aanslaan in de tuin en lage belasting van het milieu.

Dankzij zijn uitgebreide ervaring in het onderhouden van tuinen en plantsoenen, weet hij feilloos wat elke plant nodig heeft voor
optimale groei. De planten worden liefdevol opgekweekt in verantwoorde potgrond en rijke bodems, waardoor ze een gezonde start krijgen. Wanneer ze eenmaal in tuinen worden gepoot, zijn t bij uitstek gezonde en levensvatbare planten. De juiste plant op de juiste plaats, een gegarandeerd succes voor groei en bloei. 
Je kunt met onze planten rekenen op een groen paradijs zonder compromissen op kwaliteit en duurzaamheid.

Gallerij