Diensten

Hoveniersdiensten voor particulier & bedrijf

Exceptionele tuin creaties & vormgeving

Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen streven we naar buitengewone vormgeving van uw tuin. We toveren bestaande tuinen om in een plek waar u van zult houden, zodat u ieder jaar opnieuws tevreden bent met uw buitenplek maar ook met onze hoveniersdiensten.

Een exceptionele tuin creatie gaat arm in arm met het leren kennen van onze klanten. Samen komen we tot heldere tuinwensen die wij  met uw goedkeuring omzetten in realiteit. Dat doen we met de volgende diensten… 

Duurzame, creatieve en leefbare buitenomgevingen

Met tientallen jaren aan bewezen ervaring, staat ons team klaar om u te helpen uw tuindromen te realiseren

Slimme groen oplossingen

Onze visie is de creatie van duurzame, creatieve en leefbare buitenomgevingen d.m.v. slimme groen oplossingen die bijdragen aan het sociale, culturele en ecologische welzijn van iedereen. Laat u en uw gasten verrassen met een buitengewone groenomgeving.

Ware groenbelevingen

Ieder gerealiseerd groenproject is een bijdrage aan de diversiteit en het plezier van de openbare ruimte. We werken als team vrijuit samen, begrijpen constructie en streven uitstekende groenbelevingen, buitengewone landschappen en droomtuinen na.

Onze groendiensten

Van bedrijfstuin realisatie tot onderhoud

Ontwerp & planning​

Het bepalen van het gewenste gevoel en de functionaliteit die u van uw buitenruimte verlangd, is een belangrijk onderdeel van een tuinplan. Seizoen en bodemsamenstelling zijn essentiële factoren in het ontwerp van een tuin of landschap. Door uw tuin ideeën om te zetten in een tuinplan, kunnen we efficiënt en zorgvuldig in één keer of in de loop van de tijd uw tuin omtoveren tot het gewenste resultaat.

Bovendien is planning van de renovatie of aanleg van uw tuin, maar ook het tuinonderhoud, essentieel voor een realistische kostenvoorstelling.

Landschap & tuin renovatie

Van het opnieuw vormgeven van uw bestaande tuin of landgoed tot de aanleg van een nieuwe tuin. Een tuinrenovatie bestaat uit de meest uiteenlopende werkzaamheden, ons team begeleid u naar de ideale vormgeving van uw tuin of landschap.

Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen gaat uitdagende of ingewikkelde projecten niet uit de weg, met passie en daadkracht creëren we buitenomgevingen en landschappen op maat. Middels een eerste consult bepalen we de behoefte en wensen die u van uw groen omgeving verlangd.

Tuin & bedrijfstuin onderhoud

Wanneer uw project is voltooid, krijgt u de mogelijkheid tot overeenkomst van een tuin onderhoudscontract. Wie kan er immers beter voor uw tuin of groen omgeving zorgen dan het hoveniersbedrijf dat deze heeft ontworpen, aangelegd of gerenoveerd?

Van landschapsonderhoud tot tuinonderhoud voor bedrijven, wij zorgen ervoor dat uw  groen investering ieder seizoen weer tip top in orde is. Laat ons het onderhoud voor u doen, zodat u en uw gezin of werknemers zich kunnen concentreren op het ontspannen en genieten van uw tuin en buitenruimte. Wanneer u samenwerkt met Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen, wees dan voorbereid op een levenslange vriendschap!

Tuin- & Beplantingsadvies​

Planten zijn essentieel voor de efficiëntie en vormgeving van uw groenomgeving. Zonder planten komt een landschap of tuinontwerp niet tot leven. Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen behandelen we ieder project met oog voor detail en komen we samen tot de ideale inrichting en vergroening van uw buitenomgeving.

Met plantadvies van ons hoveniersbedrijf ontdekt u alle mogelijke planten, bloemen en bomen voor uw tuin. In samenspraak met de klant zorgen we voor de juiste samenstelling en ligging van beplanting. Bovendien kunt u rekenen op professionele aanplanting en de juiste plant verzorging, dit doen wij voor particuliere tuinen én bedrijfstuinen.