Diensten

Hoveniersdiensten voor particulier & bedrijf

Uitzonderlijke tuin creaties & vormgeving

Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen streven we naar buitengewone vormgeving van jouw tuin. We toveren bestaande tuinen om in een plek waar je van zult houden. Wij regelen dat je het hele jaar door trots en blij bent met je tuin en met onze hoveniersdiensten.

Een uitzonderlijke tuin creatie gaat arm in arm met het leren kennen van onze klanten. Samen komen we tot heldere tuinwensen die wij graag omzetten in realiteit. Dat doen we met de volgende diensten… 

Duurzame, creatieve en leefbare buitenomgevingen

Met tientallen jaren aan bewezen ervaring, staat ons team klaar om je te helpen jouw tuindromen te realiseren.

Slimme groen oplossingen

Onze visie is de creatie van duurzame, creatieve en leefbare buitenomgevingen d.m.v. slimme groen oplossingen die bijdragen aan het sociale, culturele en ecologische welzijn van iedereen. Laat jou en je gasten verrassen met een buitengewone groenomgeving.

Ware groenbelevingen

Ieder gerealiseerd groenproject is een bijdrage aan de diversiteit en het plezier van de openbare ruimte. We werken als team vrijuit samen, begrijpen constructie en streven uitstekende groenbelevingen, buitengewone landschappen en droomtuinen na.

Onze groendiensten

Van bedrijfstuin realisatie tot onderhoud

Ontwerp & planning​

Het bepalen van het gewenste gevoel en de functionaliteit die je van jouw buitenruimte verlangd, is een belangrijk onderdeel van een tuinplan. Seizoen en bodemsamenstelling zijn essentiële factoren in het ontwerp van een tuin of landschap. Door jouw tuin ideeën om te zetten in een tuinplan, kunnen we efficiënt en zorgvuldig in één keer of in de loop van de tijd, je tuin omtoveren tot het gewenste resultaat.

Bovendien is planning van de renovatie of aanleg van je tuin, maar ook het tuinonderhoud, essentieel voor een realistische kostenvoorstelling.

Landschap & tuin renovatie

Van het opnieuw vormgeven van de bestaande tuin of landgoed tot de aanleg van een nieuwe tuin. Een tuinrenovatie bestaat uit de meest uiteenlopende werkzaamheden. Ons team begeleid je naar de ideale vormgeving van jouw tuin of landschap.

Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen gaat uitdagende of ingewikkelde projecten niet uit de weg, met passie en daadkracht creëren we buitenomgevingen en landschappen op maat. Middels een eerste consult bepalen we de behoefte en wensen die je van jouw groen omgeving verlangd.

Tuin & bedrijfstuin onderhoud

Wanneer het project is voltooid, krijg je de mogelijkheid tot overeenkomst van een tuin onderhoudscontract. Wie kan er immers beter voor jouw tuin of groen omgeving zorgen dan het hoveniersbedrijf dat deze heeft ontworpen, aangelegd of gerenoveerd?

Van landschapsonderhoud tot tuinonderhoud voor bedrijven, wij zorgen ervoor dat jouw groen investering ieder seizoen weer tip top in orde is. Laat ons het onderhoud voor je doen, zodat jij en je gezin of werknemers zich kunnen concentreren op het ontspannen en genieten van de tuin en buitenruimte. Wanneer je samenwerkt met Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen, wees dan voorbereid op een levenslange vriendschap.

Tuin- & Beplantingsadvies​

Planten zijn essentieel voor de efficiëntie en vormgeving van jouw groenomgeving. Zonder planten komt een landschap of tuinontwerp niet tot leven. Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen behandelen we ieder project met oog voor detail en komen we samen tot de ideale inrichting en vergroening van jouw buitenomgeving.

Met plantadvies van ons hoveniersbedrijf ontdek je alle mogelijke planten, bloemen en bomen voor jouw tuin. In samenspraak met de klant zorgen we voor de juiste samenstelling en ligging van beplanting. Bovendien kun je rekenen op professionele aanplanting en de juiste plant verzorging, dit doen wij voor particuliere tuinen én bedrijfstuinen.