De beste tijd voor een tuin transformatie

Om een achtertuin om te toveren tot een bezienswaardige buitenruimte, moet u minimaal 30 dagen uittrekken. Een tuinrenovatie is de snelste manier om een uw tuin nieuw leven in te blazen, maar het creëren van een buitenruimte is een langdurig project waar u 1 tot 3 maanden voor uit moet trekken. Daarom is het belangrijk om voldoende tijd te besteden aan het selecteren van een hoveniersbedrijf die u kan helpen om precies te visualiseren hoe uw tuin eruit zou kunnen zien, maar ook te begrijpen hoeveel de kosten bedragen of de juiste materialen te identificeren voor uw levensstijl, tuindoelen en meer!

3 redenen om een hovenier te kiezen

 • Helpt u met ervaring en expertise uw ideale buitenruimte te visualiseren

  Visualisatie is de eerste cruciale stap in de reis naar het creëren van de achtertuin van uw dromen. Om te voorkomen dat u tijd en geld verspilt tijdens de transformatie van uw nieuwe buitenruimte in Maastricht en omgeving, wilt u precies zien, voelen en begrijpen hoe alles eruit zal zien en aansluiten bij uw huis.
  Gerenoveerde bloementuin
  Gerenoveerde bloementuin

 • Weet precies hoeveel het moet kosten

  We weten dat u door in uw nieuwe tuin te bewegen pas echt het potentiële rendement op uw investering kunt begrijpen, maar het is moeilijk om de beste beslissingen te nemen zonder een goed budget en kennis van hoveniersdiensten en materiaalkeuzen. Helaas kunnen de meeste hoveniersbedrijven in Maastricht en omgeving slechts beperkte kostenprojectie bieden en is de materiaalkeuze beperkt door schaalproblemen.

  Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen weten we dat elke levensstijl en elk huis anders is. Daarom zou geen enkele achtertuin precies hetzelfde aangelegd moeten worden! Onze benadering stelt u in staat om de beste materialen en functies voor u en uw gezin te selecteren, we begeleiden u van a tot z in het opstellen van een realistisch tuinplan met de beschikbare materialen binnen uw budget. Met de hulp van ons hoveniersteam kunt u de beste functies en materialen voor uw budget selecteren.

  Renovatie en beplanting kosten

 • Betrouwbare planning en fasering

  Zodra u uw tuinbehoefte gevisualiseerd heeft met behulp van ons advies én bovendien een goed beeld heeft van de mogelijke kosten, bepalen we gezamenlijk de planning en eventuele fasering van de tuinrenovatie van uw achtertuin of transformatie naar uw nieuwe buitenruimte. Zo bent u nooit financieel overbelast!

  Omdat we vanaf het begin de volledige reikwijdte van het werk in één tuinplan definiëren, kunnen we de aanleg van uw achtertuin gemakkelijk spreiden over een bepaalde periode zonder uw comfort in iedere fase te beïnvloeden!

  Tuin planning en fasering

Het renoveren en aanleggen van een nieuwe buitenruimte zou een opwindende ervaring moeten zijn, maar we begrijpen dat u niet wilt werken met een aannemer die uw geld verspilt en u niet wilt vastlopen met het verspillen van uw kostbare tijd aan het managen van meerdere hoveniers, aannemers, contracten en andere belangrijke details. Met 25 jaar ervaring in professionele hoveniersdienstverlening aan tal van bedrijven en organisaties, kunt u uw tuinrenovatie volledig aan ons uitbesteden.

Bij Hoveniersbedrijf De Ginkgo Groen werken we samen met een team van meer dan 15 ervaren hoveniers in verschillende disciplines, om de stress en het gedoe bij het transformeren van je achtertuin in een buitenruimte te elimineren, maken we uw unieke nieuwe tuin in rap tempo zodat u stressvrij kunt blijven wonen zonder omkijken naar de tuinwerkzaamheden.

Klaar voor een tuin transformatie?

Bel dan voor een afspraak of vul het contactformulier in met uw tuinwensen. U ontvangt dan een offerte met een gepast tuinplan.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
SCHRIJF U IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Vol tuin inspiratie en ideeën